L:A Bruket

23 november, 2017

L:A Bruket
Tidigare i höstas var jag med Felix, svärmor och svägerska i Varberg på Varberg Stadshotell. Så mysig helg, är väldigt dålig på att unna mig spa (har varit på kanske fem stycken sammanlagt i livet?) men det var otroligt välbehövligt. Varberg är även hemort för L:A Bruket så jag passade på att göra ett besök.

L:A Bruket

L:A Bruket gör fantastiskt fina kroppsprodukter baserat på naturliga ingredienser och känns väl igen i de mörkbruna flaskorna med den stilrena etiketten. I sortimentet finns allt från tvålar, krämer och ansiktsprodukter till linnevatten och skäggvård.

L:A Bruket

L:A Bruket

Jag har länge varit nyfiken på L:A Bruket och bestämde mig för att testa produkter för ansiktet: rengöring, lermask, ansiktsvatten, serum och ansiktskräm. Jag köpte ett resekit för 500-lappen, så himla bra och praktiskt om man är ny för ett varumärke och vill kunna testa hemma, men inte vill lägga dyra pengar på fullstora produkter. Nu har jag kört dessa ett tag så här kommer min recension!

(Ursäkta mitt dammiga soffbord. Orkar inte städa ibland.)

L:A Bruket

098 Cleansing Creme Chamomile/Bergamot
Mjuk kräm med doft av kamomill och bergamott. Den biter inte på det värsta sminket men lämnade huden helt okej ren. Kändes lite glidig (är det ett ord?), mer som en hudkräm än en rengöring, men jag gillar att den inte går på så hårt och dödar varenda hudcell man har.
Pris för 60 ml: 159 kr

L:A Bruket

155 Clay Mask Natural
Mask som enligt egen utsago från L:A Bruket ska vara utrensande och rengörande med hjälp av kaolin-lera. I ärlighetens namn – på mig gjorde den inte mycket mer än att få huden att kännas torr och stram efteråt. Doftade inte så mycket och den lilla tuben jag hade räckte bara till två användningar, men den kändes väldigt mjuk och len mot huden. Innan det började strama, då.

Pris för fullstor tub (oklart hur mycket): 249 kr

L:A Bruket

099 Facial Toner & Refresher Chamomile/Bergamot
Här gick det galet snett kan jag säga. I alla fall för mig. Det här ansiktsvattnet utlöste någon sorts allergisk reaktion på mig som gjorde mitt ansikte alldeles knallrött. Testade att både spraya den i ansiktet och dutta på med bomullstuss med samma resultat. Tumme ner från mig, tyvärr.

Pris för 60 ml: 149 kr

L:A Bruket

167 Broccoli Seed Serum
Jag gillade serumet. Inte för konsistensens skull, den var väldigt mysko. Som klibbig luft, if that makes sense? Den här luktade verkligen som i grönsakslådan och jag tycker att huden fick en sammetslen boost av denna. Tumme upp!

Pris för 30 ml: 399 kr

L:A Bruket

101 Facial Creme Rich Carrot/Bergamot
Om ansiktsvattnet var en besvikelse, var ansiktskrämen desto bättre! Mjuk kräm som doftade underbart naturligt och gjorde huden alldeles mjuk och go. Kanske något fet för min känsliga hy, men den får ändå godkänt.

Pris för 50 ml: 369 kr

L:A Bruket

Hoppas du har en go helg!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Sofia

  Jag gillade verkligen förpackningarna.

  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (besök gärna min blogg för stil och inredning http://sofiacm.com
  )

  4 december, 2017 at 8:36 f m Reply
  • Rebecka

   Ja visst är de fina! 🙂

   4 december, 2017 at 11:27 e m Reply

  Leave a Reply