Veckans yoga: morgonmeditation

16 oktober, 2017

Ny vecka, nya tag. Hur klyschigt det än må låta älskar jag att måndagar innebär en omstart och en chans att komma igång med nya vanor. Ja, visst kan man börja med nya rutiner vilken sekund som helst vilken dag som helst, men för mig är det lättare att tänka på måndagen som en restart button.

Jag brottas ständigt med alla viljor inombords och att hitta tid till allt jag vill göra. Det brukar resultera i att jag lastar på för mycket och sedan inte kan sortera och prioritera mellan alla grejer jag bestämt mig för att hinna med. Den här veckan har jag därför gett mig själv ett mål för att hitta balans: 5 minuter meditation varje morgon. Bara ett par minuters stilla andetag kommer att sätta en så mycket bättre start på dagen än mina vanliga stressade morgnar.

Hur gör du för att skapa en bra start på dagen?

 

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Sofia

  Hej, jag håller med, men jag hoppar lite ut och in i Yogan – ibland vill jag sova längre, sa idag blev det ingen men skall ta upp det igen nästa vecka. Men en sak som är min rutin är att göra te inan jag sticker i väg, det är en helig rutin. 🙂 Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  16 november, 2017 at 9:06 f m Reply
  • Rebecka

   Så är det, det går verkligen upp och ner! Och det är ju också helt okej att det är så. Vad mysigt det låter med en te-rutin 🙂 Tack för att du kikar in, kram!

   16 november, 2017 at 9:44 f m Reply

  Leave a Reply